Wall of fame

Interieur villa Veghel

Nieuwbouw mist vaak sfeer. Zo niet in dit geval. In dit vrijstaande woonhuis is samen met de opdrachtgever het complete interieur vormgegeven en aangekleed. Een woning als een warm bad, waarin je je meteen thuis voelt.

Roel Scheepmaker (Voss Architecture)

'De wensen van de opdrachtgever zo goed en mooi mogelijk proberen te realiseren. Dat is elk project weer waar we voor gaan!'

Samenwerken

In elk project, maar zeker wanneer het een woning betreft, staat de opdrachtgever voor ons centraal. Het is elke keer weer bijzonder om samen met iemand zijn of haar woonwensen te bespreken en vorm te geven.

Ook in dit project zijn het de specifieke eisen en wensen van de opdrachtgever op het gebied van gebruik, materiaal en sfeer geweest die tot een uniek eindresultaat hebben geleid.

Materialen

Sfeer zit vormgeving, maar vooral in materialen. In dit project zijn vooral natuurlijke materialen toegepast. Hout, leer en natuursteen zorgen samen voor een evenwichtige ambiance dit rust uitstraalt. Door het interieur op een goede manier uit te lichten wordt dit alleen nog maar verder versterkt.

Gerelateerde projecten