Wall of fame

Verbouwing kantoor en showroom Veghel

Voor een bedrijf in Veghel hebben we het kantoorgedeelte van hun bedrijfspand mogen verbouwen en restylen. De nieuwe ruimtes zijn, na een totale metamorfose, open en gastvrij opgezet en hebben een ingetogen chique uitstraling.

Ontvangst

Het aanpakken van de ontvangst en showroom was de crux in dit plan. Aangezien er veel klanten en relaties over de vloer komen moesten dit open, uitnodigende ruimtes zijn waar het prettig zitten is.

De met groene planten aangeklede, halfopen achterwand van de vrijwel geheel zwarte pantry in de entree zorgt voor een natuurlijke opdeling van de ruimte in ontvangst en showroom.

In de showroom zelf zijn, in een zelfde stijl als de pantry, op maat gemaakte kasten ontworpen waar diverse samples in uitgestald worden. Samen met de verlichting en de prachtige gietvloer van meneer Voss zorgen de meubels voor aankleding in de verder rustige ruimte.

Roel Scheepmaker (Voss Architecture)

'Het is de kunst de beschikbare ruimte zo ruimtelijk mogelijk in te delen. Dat is hier erg goed gelukt.'

Openheid

Licht en ruimte staan in alle projecten van Voss Architecture centraal. De grote vergaderruimte in dit pand is gecreƫerd op de verdieping. Voor de verbouwing was dit een gedeelte van de opslag. Door een insteekverdieping te maken en een glazen volume door de bestaande buitengevel te drukken is er nu een prachtige lichte ruimte ontstaan met zicht op het naastgelegen groen. De grote boomtafel en het speciaal door Meneer Voss ontworpen design kleed maken de ruimte helemaal af.

Kortom, een prachtig kantoor waar het weer heerlijk werken is!

Gerelateerde projecten