The best of

Woonhuis Rosmalen

Dit bestaande, vrijstaande woonhuis is samen met de opdrachtgever omgetoverd tot een heerlijk modern en gezellig gezinshuis. Een opdracht die we graag doen, gewoon omdat het resultaat zo fantastisch is! Zo wil iedereen wel wonen!

Transformatie

In een verbouwing veranderen logischerwijs dingen, maar een transformatie gaat nog even verder. Deze woning was bouwtechnisch best in goede staat en zeker bewoonbaar, maar is door de nieuwe uitbreidingen en bouwkundige upgrade is het nu echt een topwoning!

Veel aandacht is uitgegaan naar de ruimtelijkheid van het interieur. Daarnaast is de woning onderhuids voorzien van een geheel nieuwe (energiezuidinge) installaties en een goed isolatie pakket. De uitvoering van de uitbreidingen in zwart hout zorgt voor een prettig, rustig beeld van buitenaf.

Roel Scheepmaker (Voss Architecture):

'Ik kan intens genieten van hoe blij opdrachtgevers zijn met het eindresultaat. Zeker bij woningen!'

Huiselijk

Samen met de opdrachtgever is het complete interieur ontworpen. Het samenspel van gekozen materialen, kleuren, meubels en verlichting zorgt voor een moderne, frisse sfeer zonder kil te worden.

Wij vinden dat je je in een woning thuis voelen. Het toepassen van natuurlijke materialen en zachte kleuren draagt daar in dit plan zeker aan bij!

Tot in de details

Bij Voss Architectuur gaan we tot in de details qua uitwerking. Samen stellen we moodboards samen om de sfeer en uitgangspunten qua stijl, kleur en amteiralen te bepalen.

Graag geven we vervolgens ook keukens, kasten, maar ook los meubilair vorm. Daarbij kijken we uiteraard naar functionaliteit, maar wordt de meuilair ook tot in de puntjes ontworpen. Dit zorgt in combinatie met de ruimtes zelf voor een prachtig eindresultaat!

Gerelateerde projecten