The best of

Verbouwing interieur woonhuis Oisterwijk

Deze ruime vrijstaande woning was dringend toe aan een make-over. Door slimme interne aanpassingen en een kleine aanpassing van de buitengevel is de woning nu weer helemaal van deze tijd.

De indeling van de bestaande woning was traditioneel en niet overal even logisch. Door slimme doorbraken te maken en ruimtes net even anders te oriƫnteren is er een moderne open woning ontstaan. De leefruimtes op de begane grond zijn gericht op de ruime omliggende tuin. De master bedroom heeft een ensuite badkamer gekregen met toegang via een verborgen deur in de wandkast.

Naast de ruimtelijke ingrepen zorgen ook de toegepaste lichte en natuurlijke materialen in het interieur voor een prettige moderne maar ook huiselijke sfeer. Kortom een huis om verliefd op te worden!

Op verschillende plekken in de woning zijn inbouwkasten gecombineerd met geintegreerde verborgen, verdiepingshoge deuren. Hierdoor komt er rust in het interieur en blijven de ondersteunende functies (zoals bijkeuken en badkamer) verborgen zolang je ze niet nodig hebt.

Gerelateerde projecten