The best of

Uitbreiding woonhuis Uden

Deze vrijstaande woning is voorzien van een grote nieuwe uitbouw haaks op de oorspronkelijk kaprichting. Hierdoor worden de woning en de grote aanliggende tuin veel meer op elkaar betrokken. Het vormgeving van de nieuwbouw in hout en glas zorgt ervoor dat het hele huis een totaal andere, moderne uitstraling krijgt.

Door de toevoeging van de nieuwe uitbouw en het verbouwen van de bestaande aanbouw heeft de woning een complete gedaantewisseling ondergaan. De nieuwe opzet sluit prachtig aan bij de nieuw aangelegde tuin.

De woning is door de uitbreiding ook fors in oppervlak toegenomen. Hierdoor is er plaats gemaakt voor een royale leefkeuken en een ruimte master bedroom boven.

Roel Scheepmaker (Voss Architecture)

'De potentie zien van de bestaande woning, daar begint het mee. Door deze verbouwing is een compleet nieuwe woonbeleving ontstaan.'

Naast de bouwkundige ontwerp van de nieuwe uitbreiding heeft Voss Architecture ook het interieur van de woning herontworpen. De nieuwe keuken in de uitbouw is ontworpen met een stoer houten uiterlijk en sluit daarmee perfect aan bij het gebruikte hout in de uitbreiding. Ook de badkamers en toiletten zijn nieuw vormgegeven en voorzien van custom made meubilair.

Gerelateerde projecten