The best of

Damesboetiek TEN

Een bijzondere opdracht voor ons, een winkelinterieur voor een luxe damesboetiek in Schijndel. Erg leuk om samen met de opdrachtgever door de toepassing van bijzondere kleuren en materialen de gewenste chique sfeer neer te zetten.

Uniek

Eén ding was van de start duidelijk, deze kledingwinkel diende onderscheidend te zijn, aansluitend bij de stijlvolle, chique kledingmerken die er verkocht worden. De gewenste burlesque sfeer is samen met de opdrachtgever vertaald van de eerste moodboards naar een prachtige winkelinterieur, waarbij het gevoel van de materialen logischerwijs steeds bovenaan stond.

Het is een unieke winkel geworden, waar de klant wordt verrast door de luxe sfeer die het gehele interieur ademt. Stijlvol, tot in de kleinste details uitgewerkt.

Materiaal

Er is gekozen om de materialen van de boutique zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de kleding en de stoffen die er centraal staan. Dus ook in de afwerkingen van het interieur zijn diepe kleuren gebruikt, en komen fraaie en bijzondere patronen terug. De kledingstukken maken hierdoor als vanzelf deel uit van het geheel en vormen samen met de winkel een bijzondere shopbeleving.

Een bijzonder interieurproject. Wat ons betreft zeker niet de laatste winkel die we vormgeven!